Hauen perhokalastus

Hauen perhokalastus

Hauen perhokalastus

5 tuntia, 1-3 hlöä/vene

Kolmelle kaverukselle täydellinen kalastuselämys, joka sisältää hauen perhokalastusta valitsemallamme järvellä. Vietä viisituntinen vesillä perhokalastaen haukea, kokeillaanko viimeinen tunti saada kuha perholla?! Tämä on erityisesti niille, joilta löytyy jo aiempaa kokemusta perholla heittämisestä. Jos kokemusta ei ole, voimme harjoittella nurmella ennen vesille lähtöä. Mukaan voimme varata myös jigikalastus välineitä hauelle.

Tämän reissun henkilömäärä on rajattu kolmeen, koska perholla heittäminen vaatii enemmän tilaa kuin virvelillä kalastaminen. Kolmelle kalastajalle veneessä riittää mukavasti tilaa heittää ja nauttia kalastamisesta. Vaikka perho joskus onkin ylivoimainen verrattuna uistimeen, voidaan eri kalastustyylejä kokeilla, sillä myös haukijigejä löytyy veneestä tarvittaessa!

  • Sidon kaikki käyttämämme perhot itse ja pidän huolen siitä, että pakeissa on valinnan varaa! Perhoja on myös mahdollista ostaa reissun jälkeen oppaalta hintaan 15€/kpl!
  • Tehokkainta hauen perhokalastus on heti jäiden lähdettyä nopeimmin lämpiävien lahtien pohjukoista. Tällöin kalastus tapahtuu ennen kutua, joten mahdollisuudet myös suurhaukeen ovat kaikista parhaimmat.
  • Myös myöhään syksyllä, kun hauet alkavat tankkaamaan pikkukalaa kaislikoiden seassa talvea varten, on kalastus monesti tapahtumarikasta. Tällöin myös suuret hauet haukeutuvat monesti mataliin vesiin, joista yritämme ne tavoittaa.
  • Tuotetta on rajattu määrä saatavilla, joten ole ajoissa liikkeellä!

Mahdollisen ruokailun kalastuspäivänä järjestämme yhteistyössä ruokapalveluita tuottavien yritysten kanssa. Eväiden ja virvokkeiden tilaaminen on myös mahdollista!

Varaa nyt

 

Retken hinta sisältää

Pelastus- tai paukkuliivit
Kaluston vuokran
Matkalla käytetyn polttoaineen
Lainmukaiset vakuutukset
Saalis käsiteltynä mukaan
Hauskanpito & vauhdikas fiilis!

Toteutusaika

Jäiden lähdöstä aina jäidentuloon asti (n. 15.5. -15.11.)

550 €

sis. alv 10%

Suuremmille ryhmille erillinen tarjous! Asiakkaalle jää kalastonhoitomaksun hankkiminen tai ne lisätään hintoihin asiakasmäärän mukaan. Suositus veneessä tässä tuotteessa 1-3 hlöä.

Soita ja tiedustele

 

Pidämme tietosi turvassa! | Rekisteriseloste | Tietosuojaseloste
Varausehdot
Hyväksy
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja