Koko päivän reissu

Koko päivän reissu

Kesto: 8 tuntia, ryhmäkoko: 1-5 hlöä/vene

Haluatko nauttia vesillä olosta kaikessa rauhassa ilman pienintäkään kiirettä? Tämä reissu on silloin juuri sitä mitä etsit!

Tällä kalastusreissulla meillä on aikaa perehtyä esimerkiksi suosittuun jigikalastukseen pintaa syvemmältä. Kokeilemme toinen toistaan parempia kalapaikkoja ja käytämme paljon kaikuluotainta löytääksemme hyvät alueet joissa kalastaa. Vaikka aikaa on enemmän itse tärkeimpään – kalastukseen -, tällä retkellä on myös mahdollisuus nautiskella vesillä olosta ja myös mahdollisista retkieväistä kaikessa rauhassa. Samalla voit testata käytännössä jigikalastuksen eri muotoja ja todeta, mikä toimii sinä päivänä parhaiten. Mukana meillä on aina markkinoiden uusimpia vieheitä ja välineitä.

Lyhyemmillä reissuilla aika pyritään käyttämään tehokkaasti kalastukseen. Nautiskelijoista se voi tuntua hektiseltä suoritukselta ja kovimmat kalastajat viihtyvät vesillä muutenkin aina pidempään. Nyt kiire unohtuu vesille päästyämme ja voimme rauhassa etsiä hyviä alueita, joissa kalakin syö.

Mahdollisen ruokailun kalastuspäivänä järjestämme yhteistyössä ruokapalveluiden tarjoajien kanssa. Eväiden ja virvokkeiden tilaaminen suoraan myös oppaalta mukaan on  mahdollista!

Varaa nyt

 

Retken hinta sisältää

Pelastus- tai paukkuliivit
Kaluston vuokran
Matkalla käytetyn polttoaineen
Lainmukaiset vakuutukset
Saalis käsiteltynä mukaan
Hauskanpito & vauhdikas fiilis!

Toteutusaika

”Jäiden lähdöstä aina jäidentuloon asti” (n. 15.5. -15.11.)

725 €

sis. alv 10%

Suuremmille ryhmille erillinen tarjous! Asiakkaalle jää kalastonhoitomaksun hankkiminen tai ne lisätään hintoihin asiakasmäärän mukaan. Suositus veneessä 4 hlöä.

Soita ja tiedustele

 

Pidämme tietosi turvassa! | Rekisteriseloste | Tietosuojaseloste
Varausehdot
Hyväksy
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja