Majoitus ja oheispalvelut

majoitus

Lohimaan majoitus, Tervo

Hyvin nukuttu yö ulkona vietetyn päivän päälle!

Majoitus on järjestetty yhteistyössä Lohimaan tai muiden paikallisten majoituspalveluiden tuottajien kanssa. Missä ikinä kalastuspäivä järjestetäänkin, sieltä löydetään yösija. Lohimaassa on mahdollista yöpyä esimerkiksi Lodge -hotellihuoneissa, (päärakennus), mökeissä (Äyskäri,Patola), Log -hotellihuoneissa (hirsihotelli) tai hotellihuoneistoissa aivan uudessa Taimenvirrassa!

Lue lisää majoituksesta

Hinnastot

 

Lohimaa pähkinän kuoressa:

Muita alueen palveluita

  • Alueella on myös erilaisia sauna vaihtoehtoja: Vip-sauna, Poreallas-sauna, Mutteri-savusauna sekä Log-hotellin sauna. Olemme varmoja että löydät näistä haluamasi.
  • Lohimaassa on myös ensiluokkainen ravintola jopa 100:lle henkilölle. Ammattitaitoinen huippukokki takaa onnistuneen ruokailuhetken.
  • Lohimaan ensiluokkaiset kokoustilat videotykkeineenkoskimaisemassa tarjoavat onnistuneet kokoukset, joihin voi helposti yhdistää ruokailun viereisessä ravintolassa.
  • Jira Karting: WWW.JIRAKARTING.FI
  • Eerikkala Golf Club: WWW.EERIKKALAGOLF.FI

 

Kuvia Lohimaasta

Rautalammin alamökki:

Hinnasto:

Viikonloppu 350€

Vuorokausi 150€

Liinavaatteet 10€ / hlö

Aamupala 15€ / hlö

Unnukka, Leppävirta

Täällä kalastavat ainoastaan kaikista kovimmat kalamiehet- miksei myös naisetkin? Tämä Savon ”piilopaikka”, todellinen HELMI, on ainoastaan pienryhmiä (3-4 kalastajaa) varten. Heille tämä on täydellinen, jotka haluavat keskittyä kalastamiseen järvellä ja viettää omatoimisesti rauhallista aikaa muuten. Päivät toteutetaan aina kalastusoppaan johdolla, heittokalastukseen varustellulla veneellä. Silloin päivä kestää automaattisesti aina n. 8- tuntia, ja aikataulu on ainoastaan mallia joustava. Illalla saunotaan, tehdään ruokaa yhdessä ja kerrotaan kalastustarinoita siitä, miten juuri se iso vonkale pääsi irti. Vai saimmeko sen sittenkin haaviin asti?

Opas ottaa myös osaa näihin päiviin ja ryhmän koko voi olla max. 4 kalastajaa + opas. Kalastuspäivä aloitetaan yleensä aamulla, jolloin asiakkaat ovat jo olleet majoittuneina. Majoituksessa on asiakkaille omat, yksittäiset sängyt. Toinen vaihtoehto on saapua paikalle vasta aamulla, jolloin edessä on esimerkiksi 2 kalastuspäivää, ja 1 majoitusvuorokausi mökissä. Sinä päätät!

Erikois-hinnasto Unnukalle (sis. alv) :

  • 2 x kalastuspäivä 1100€  (sis. 1vrk majoitus)
  • 2 x kalastuspäivä 1200€  (sis. 2vrk majoitus)
  • 3 x kalastuspäivä 1600€ (sis.  2vrk majoitus)
  • 3 x kalastuspäivä 1700€ (sis.  3vrk majoitus)

Esimerkiksi, 2x kalastuspäivä + 2x yö = vain 300€/hlö!! (jos 4 hlö osallistuu)

Näitä kahden tai kolmen päivän kalastuspäiviä on saatavana ainoastaan rajoitettu määrä / vuosi. Otathan ajoissa yhteyttä, jotta kerkeät saamaan itsellesi nämä erittäin kysytyt päivät. Järvenä Unnukka on yksi parhaista koko Pohjois-Savossa. Mikäli et ole vielä kalastanut täällä, tule ihmeessä vieraakseni! Kalastuspäivät varataan aina kaksi ta kolme päivää kerrallaan. 

(Nämä kalastuspäivät sisältävät: vuodevaatteet, saunan, majoituksen vapaan käytön sovitulle ryhmälle, sekä kalastusoppaan palvelun päiväksi, n. 8-tuntia, jokaiselle sovitulle päivälle. Mökistä löytyy: jääkaappi/pakastin, uusittu liesi, vesi, tv, takka. Siis kaikki ne, mitä kalastajat tarvitsevat.. Lisäksi käytössä on aitta, mutta kaikki mahtuvat kyllä tilavaan mökkiini.)

Hyväksy
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja