Yhteistyökumppanit ja tuotteet & MUU

Lowrancen kaikuluotaimet edustavat alan parhainta teknologiaa ja laatua. Niiden ansiosta jigikalastus on tuotteena viritetty niin huipulle tasolle, kuin on ylipäätään mahdollista. Kalat eivät yksinkertaisesti pääse näiltä piiloon! Luotaimia on testattu jo lukuisia vuosia Navionicsin karttoineen. (mm. malleista Gen2, Gen3 & TI).  Helppokäyttöisyys, käytännöllisyys, kestävyys ja ylivoimaisuus on syy miksi luotan Lowranceen. Myös 100% IPX7 vesitiivis rakenne takaa käytön kovemmissakin olosuhteissa, joita vesillä monesti koetaan.

 

 

Okuman kelat ja vavat ovat erittäin toimintavarmoja työkaluja ja ne ovat suunniteltu juuri suurten petokalojen kuten ahvenen, hauen ja kuhan kalastukseen. Ne edustavat viimeisintä teknologiaa mitä yksinkertaisesti saatavilla on. Se myös takaa samalla tuotteiden kestävyyden ja keveyden.

Patriot valmistaa kestäviä kalastusvarusteita pihdeistä lähtien sekä myös vapoja suomalaiseen jigikalastukseen. Molemmat merkit ovat tae siitä, että sinullakin on mahdollisuus siihen elämäsi kalaan! Voit olla myös varma siitä, ettei vesillä oltaessa ole heikkoja lenkkejä enää. Patriotin jigit ovat myös osoittaneet tehokkuutensa niin suurten Haukien, Ahventen ja Kuhien pyytävyydessä. Myös siimapuolella Patriot on todella vahvoilla XII:n ansiosta.

 

Savage Gearilta käytössä on vapoja sekä vieheitä suurille petokaloille. Myös Black Savage- kalastusasu on osoittautunut erittäin toimivaksi venepukuna, joka ei päästä vettä läpi sekä estäen kalastajan kylmettymisen koleassa säässä.

Pyytävyys esimerkiksi Savage Gearin Bleak Paddle Taililla on testattu siitä asti, kun se tuli markkinoille. Suosittelin aikoinaan jigiä myös kalastavalle bloggaajalle silloin kun viehe tuli markkinoille, ja annoin muutaman testiin. Ilmeisen toimivasta jigistä siis kyse ja hienoja kaloja on kyseisellä vieheellä nostettu!

Suurimpana asiakkaan saamana kalana kyseisellä vieheellä voitaisiin mainita mm. 71cm kuha heittojigaamalla. Näillä vieheillä on varmistettu myös monta onnistunutta kalastustapahtumaa, vaikka keli ei olisikaan ollut kalastajien puolella. Laskuriin on kertynyt vaikuttavia lukuja ja vieheen tehokkuus on aivan omaa luokkaa. Satojen kuhien selvä suosikki!

Myös Horny Herring – lusikka on toiminut kohtalaisesti meritaimen pitoisilla alueilla!

Turvallisuus on myös tärkeässä roolissa ja siksi tämä opas luottaa Savagearin/Inshore Classic 150N paukkuliiveihin!

  

Venehuollon erikoisliike, joka tarjoaa veneilijöille kokonaisvaltaisia ratkaisuja venehuoltoon ja veneiden ylläpitoon liittyen. Heiltä luonnistuu trailerivuokraukset, veneiden nostot ja niiden kuljetukset, pesut sekä vahaukset. Myös pintakäsittelyt hoituvat mm. uudella EPU- pinnoitteella, joka on myös omassa opasveneessäni käytössä. Sen ansiosta vene nousee liukuun helpommin, kulutus pienenee sekä sen puhdistus on paljon helpompaa. Lika ei siis pääse pinttymään veneeseen käsiteltyihin osiin ja se korvaa täysin mm. myrkkymaalin meriveneissä. Pinnoite kestää hyvin trailerointiakin.

 

 

Bella- veneiden kanssa yhteistyössä suunnittelemani  ”Fish Pro 600R”-veneestä on tarjonnut käytännöllisyyttä sekä kalastus tilanteissa että muuten vesillä ollessa. Heittotasojen tuoma lisätila on antanut mahdollisuuden järjestää ryhmille turvallisia kalastuspäiviä ja niiltä on erittäin helppo harrastaa heittokalastusta!

Vene on myös äärettömän merikelpoinen sekä vakaa rungon muodon ansiosta. Jyrkkä keula halkaisee aallot ja loiva perä estää veneen ylimääräiset kallistelut kalastuksen aikana. Tästä veneestä kalastaa helposti jopa 5 asiakasta+ opas ja se menee raskaallakin kuormalla hienosti 100-hevosvoimaisen moottorin siivittämänä. 

Mercuryn moottorit ovat tarjonneet toimintavarmuutta päivästä toiseen pitkillä kalastuspäivillä. Taloudellisuus on myös tärkeässä roolissa miettiessäni kustannustehokkuutta, jota tämä moottori tarjoaa. Edelläkävijä venemoottorina, numero 1.

Lohimaa tarjoaa alueella ainutlaatuisen ja suuren majoituskapasiteetin. Alueelta löytyy ravintolaa, kirjolohiallasta, savustamoa, huoneistohotellia, mökkejä, lodgea, baaria, paljua, saunaa, kokous mahdollisuuksia, tapahtumia.. Lista on loputon! Siis aivan kaikkea sitä, mitä kalastajat tarvitsevat. Alueen läpi virtaa myös Savon helmi, Äyskoski, joka tarjoaa vastuulliselle kalamiehelle hienoja elämyksiä taimenten ja harjusten parissa keväästä syksyyn. Yrityksemme toimivat yhteistyössä saman katon alla, joka tarjoaa tärkeää synergiaetua ja hyödyttää siis molempia yrittäjiä!

 

Etsin aina myös uusia yhteistyökumppaneita ja tuotteita, joita käyttää vesillä asiakkaiden kanssa. Otathan yhteyttä, jos asia kiinnostaa!

 

 

Hyväksy
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja