Yhteistyökumppanit ja tuotteet & MUU

Uutta kaudella 2020!

Sain alkukaudesta hienon kunniamaininnan ja kuulun alkaen 2020 Mercury Pro Guide Finland joukkoon, johon itseni lisäksi kuuluu muita tunnettuja oppaita: Mika ”Haukikoira” Vornanen sekä Peter Lahti. Edustamme, markkinoimme ja teemme Mercuryn tuotteita tunnetuiksi missä ikinä liikummekaan; vesillä, messuilla tai tienpäällä menossa vesille..

Mercuryn moottorit ovat tarjonneet toimintavarmuutta päivästä toiseen pitkienkin kalastuspäivien aikana. Taloudellisuus ja toimintavarmuus on myös tärkeässä roolissa miettiessäni kalastuspäivien kulkua. Edelläkävijä venemoottorina, numero 1. Moottorit ovat viritetty maksimaalisen kiihtyviksi sekä kaasuherkiksi, jotta saat varmasti veneestäsi kaiken irti valitessasi kyseisen merkin tuotteen. Kaiken tämän takaa kahdeksanventtiilinen yhdellä kannen yläpuolisella nokka-akselilla varustettu moottori. 

Lowrancen kaikuluotaimet edustavat alan parhainta teknologiaa ja laatua. Niiden ansiosta jigikalastus on tuotteena viritetty niin huipulle tasolle, kuin on ylipäätään mahdollista. Kalat eivät yksinkertaisesti pääse näiltä piiloon! Luotaimia on testattu jo lukuisia vuosia Navionicsin karttoineen. (mm. malleista; Live, Carbon, Gen3, Gen2, & TI ja jopa niinkin kaukaa kuin LCX-112C).  Helppokäyttöisyys, käytännöllisyys, kestävyys ja ylivoimaisuus on syy miksi luotan Lowranceen. Myös 100% IPX7 vesitiivis rakenne takaa käytön kovemmissakin olosuhteissa, joita vesillä monesti koetaan.

Käyttämäni laitteet luotaimineen ja antureineen parantavat kalastuksen sujumista päivän aikana. Tämä yhdistettynä vankkaan kokemusperäiseen tietoon niiden tulkitsemisesta sekä käytöstä useiden vuosien ajalta, antaa myös mahdollisuudet vesillä onnistumisiin! Siksi kuulun Lowrance Pro Teamiin.

Okuman kelat ja vavat ovat erittäin toimintavarmoja työkaluja ja ne ovat suunniteltu juuri suurten petokalojen kuten ahvenen, hauen ja kuhan kalastukseen. Ne edustavat viimeisintä teknologiaa mitä yksinkertaisesti saatavilla on, ja se myös takaa samalla välineiden kestävyyden ja keveyden.

Inspira, Pro Perch, Helios, Pro Crank, Komodo, Swim Bait.

Patriot valmistaa kestäviä kalastusvarusteita pihdeistä vapoihin.  Patriotin jigit ovat myös osoittaneet tehokkuutensa ennätyksiä rikottaessa ja etenkin PL Pike Shad ja T-Shadit ovat toimineet erinomaisesti juuri hauelle keväästä syksyyn niin kivikkokalastuksessa kuin käytettäessä off-set koukkuja vesikasvillisuuden seassa. Käytössä on mm. Patriot Zander XXV ja Levitation vapoja tilanteiden mukaan.

Molemmat näistä merkeistä on tae siitä, että sinullakin on mahdollisuus elämäsi kalaan vesillä ollessamme, tai ainakin sen saaminen ylös asti ei jää enää välineistä kiinni!

Uutta! Vuodesta 2018 olen Savage Gear Pro Teamissa, jonka ansiosta käytössäni on paljon mm. uutuuksia ja yhä enemmän tämän hienon merkin tuotteita niin vieheiden, siimojen, vapojen kuin muidenkin varusteidenkin osalta!

Savage Gearilta käytössä on vapoja sekä vieheitä suurille petokaloille. Myös Black Savage- kalastusasu on osoittautunut erittäin toimivaksi venepukuna, joka ei päästä vettä läpi sekä estäen kalastajan kylmettymisen koleassa säässä. 

XLNT, FPS, Finezze, LRF.

Kylmemmälle kelille vahva suositus Savage Gearin Thermo Suitille, joka pitää kalastajan lämpimänä!

Pyytävyys esimerkiksi Savage Gearin Bleak Paddle Taililla on testattu siitä asti, kun se tuli markkinoille. Lisäksi vakiokalustoon kuuluu Fat T-Tail joka toimii erinomaisesti niin ahvenelle kuin kuhalle.

Näillä vieheillä on varmistettu myös monta onnistunutta kalastustapahtumaa, vaikka keli ei olisikaan ollut kalastajien puolella. Laskuriin on kertynyt vaikuttavia lukuja ja vieheen tehokkuus on aivan omaa luokkaansa. Väreistä parhaiten on toiminut Firetiger, Bleak sekä GreenPearlSilver BleakMyös Horny Herring – lusikka on toiminut kohtalaisesti meritaimen pitoisilla alueilla!

Turvallisuus on myös tärkeässä roolissa ja siksi tämä opas luottaa Savagearin/Inshore Classic 150N paukkuliiveihin!

  

Bella- veneiden kanssa yhteistyössä heittokalastusta varten rakennettu  600R-vene on tarjonnut käytännöllisyyttä niin kalastuksessa kuin muutenkin vesillä ollessa.  Heittotasojen mukana tuoma avara lisätila on antanut mahdollisuuden järjestää ryhmille turvallisia ja tilavia kalastuspäiviä.

Vene on myös äärettömän merikelpoinen sekä vakaa rungon muodon ansiosta. Jyrkkä keula halkaisee aallot ja loiva perä estää veneen ylimääräiset kallistelut kalastuksen aikana. Tästä veneestä kalastaa oppaan kanssa jopa 5 asiakasta, ja se etenee raskaallakin kuormalla taloudellisesti ja hiljaisesti 100hp Mercuryn siivittämänä. 

 

Lohimaa tarjoaa alueella ainutlaatuisen ja suuren majoituskapasiteetin. Alueelta löytyy ravintolaa, kirjolohiallasta, savustamoa, huoneistohotellia, mökkejä, lodgea, baaria, paljua, saunaa, kokous mahdollisuuksia, tapahtumia.. Lista on loputon! Siis aivan kaikkea sitä, mitä erityisesti kalastajat tarvitsevat. Alueen läpi virtaa myös Savon helmi, Äyskoski, joka tarjoaa vastuulliselle kalamiehelle hienoja elämyksiä taimenten ja harjusten parissa keväästä syksyyn. Yrityksemme toimivat yhteistyössä saman katon alla, joka mahdollistaa tärkeän synergiaedun ja hyödyttää siis molempia yrittäjiä!

 

Etsin aina myös uusia yhteistyökumppaneita ja tuotteita, joita käyttää vesillä asiakkaiden kanssa. Otathan yhteyttä, jos asia kiinnostaa!

Hyväksy
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja