Varausehdot

VARAUSEHDOT 2020

Kalastusmatkan hinta:

 • Yritys Lohimaa Fishing Services on velvoitettu myymään kalastusmatkan asiakkaalle sovitun hinnan mukaisesti. Matkantarjoaja voi kuitenkin tarjota räätälöityjä pakettihintoja ja ratkaisuja, jotka pätevät vain erikseen sovituissa tapauksissa. Tapauskohtainen hinta sovitaan myös, jos valmiissa kalastusmatkapaketeissa ei ole asiakkaan tarpeita vastaavaa vaihtoehtoa. Myös tarjouspyynnön mukaisesti sovittu hinta on se hinta, jolla kalastusreissu toteutetaan.
 • Lohimaan järvi- ja perhokalastusoppaan palvelut ovat tilattavissa myös muille vesistöille erillisen sopimuksen mukaan. Yleensä pidemmälle lähdettäessa järvikalastuspalveluissa minimitilaus on 2x ”Koko päivän kalastusreissu”, jotta kuljetuskustannukset kalustonsiirrosta pystytään kattamaan.
 • Kalastusmatka ei sisällä automaattisesti eväitä ja kalastuslupia, mutta ne ovat tilattavissa erikseen pyydettäessä. Asiakas voi itse ostaa kalastonhoitomaksun kätevästi osoitteesta: http://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/kalastonhoitomaksu.html  tai tarvittaessa pyytää opasta hankkimaan luvat. Lupien hinnat lisätään tuotteen lopulliseen hintaan. Opas tarkistaa ennen vesille lähtöä, että luvat ovat kunnossa. Ilman kalastuslupia ei kalastusmatkaa voida järjestää.
 • Laskutuslisä 5 € lisätään jokaiseen yritykselle tai yksityishenkilölle lähetettyyn laskuun.

Matkan varaus:

 • Matka on mahdollista varata ainoastaan sähköpostilla, kirjallisesti. Tällöin asiakkaan ja kalastusoppaan välille syntyy sopimus matkasta. 
 • Matka maksetaan ennen vesille lähtöä joko käteisellä tai I-Zettlellä.
 • Ainoastaan yritykset voidaan laskuttaa sovitusti, jolloin laskun eräpäivä on 7 päivää siitä, kun matka on päättynyt.
 • Lahjakortteja voi myös ostaa etukäteen laskulla.
 • Mikäli matka on varattu ja paikalle ei saavuta, laskutetaan asiakkaalta tilattu palvelu ja sen hinta kokonaisuudessaan.

Matkan peruutus:

 • Emme veloita vähintään kahta viikkoa ennen matkan alkua tehdyistä peruutuksista.
  • Mikäli varaus joudutaan perumaan 7-13vrk ennen matkan alkua, veloitamme 50 % sovitusta matkan hinnasta.
  • Mikäli matka joudutaan perumaan 0-6vrk ennen sovittua kalastusmatkaa, veloitamme 100 % sovitusta matkan hinnasta.
  • Nämä ehdot koskevat kaikkia varattuja kalastusmatkoja.
 • Asiakas on velvollinen noudattamaan sovittua aikataulua. Mikäli asiakas ei saavu varattuun kalastusopastukseen, matkanjärjestäjällä on oikeus veloittaa matkan hinta kokonaisuudessaan asiakkaalta. Myöskään etukäteen mahdolisesti maksettua maksua ei hyvitetä näissä tapauksissa.
 • Yritys ei ole vastuussa asiakkaan henkilökohtaisista matkatavaroista eikä myöhästymisestä. Yritys ei myöskään korvaa asiakkaan sairastumisesta aiheutuvia peruutuskustannuksia tai sairaanhoitokuluja. Onnettomuuden tai sairastumisen kohdatessa asiakas voi hakea korvauksia vakuutusyhtiöltä, jos hänellä on voimassaoleva matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Asiakkaan kannattaa hankkia kattavat vakuutukset, jotta välttää poikkeustilanteista koituvat lisäkustannukset.
 • Matkanjärjestäjää koskevasta ylivoimaisesta esteestä (Force Majeure) kuten sairauskohtaus tai onnettomuus aiheutuva matkan peruuntuminen hyvitetään, jos asiakas on maksanut sen etukäteen.
 • Yrityksellä Lohimaa Fishing Services on ajantasaiset sekä lainmukaiset vakuutukset: vastuuvakuutus, tapaturmavakuutus ja venevakuutus.

Hyvät käytöstavat kuuluvat kalastukseen

 • Asiakas ei saa olla selvästi liian päihtyneenä veneessä. Kalastusopas keskeyttää kalastustapahtuman, jos muiden asiakkaiden tai oppaan turvallisuus on uhattuna vesillä. Asiakas on itse vastuussa käytöksestään, eikä rahoja palauteta matkan keskeytyessä.
 • Asiakkaan on hyvä pukeutua säänmukaisesti. Lohimaasta löytyy asianmukaisia suojavarusteita, jos ilmasto-olosuhteet yllättävät.

Terveisin,

Lohimaa Fishing Services

tel. +358407746308 

www.lohimaafishing.com

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

1. Missä kalastusopastus onnistuu?

 Kalastusopastus onnistuu koko Pohjois-Savon alueella kuten Tervossa, Tahkolla, Konnevedellä, Varkaudessa, Leppävirralla.. Yritys Lohimaa Fishing Services sijaitsee fyysisesti Tervon Lohimaassa, mutta myös muihin järviin palvelu on tilattavissa aina 15-henkilölle asti.

 Suosittuja järviä ovat monesti olleet: Kallavesi, Syväri, Juurusvesi, Kaavinjärvi, Melavesi, Suur-Pieksä, Unnukka, Vuotjärvi, Pielavesi, Virmasvesi, Iisvesi, Koskivesi (Tervo), Nilakka, Hankavesi, Kynsivesi, Sonkari, vain muutama mainitakseni!

2. Mitä tarvitsee reissuun mukaan?

 Reissuun kannattaa varata vallitsevan kelin mukaista vaatetusta. Joskus vesisade ja tuuli voivat yllättää vesillä ja silloin on mukava, ettet kastu aivan märäksi. Lohimaasta voi myös vuokrata vedenpitäviä kalastusasuja sekä kenkiä.  Muista mainita tarve reissua tilattaessa myös muualle! Myös kalastonhoitomaksu tulisi olla maksettuna. Mikäli tarvitset tässä apua, mainitse asiasta ajoissa.

3. Voiko kaloja ottaa järveltä mukaan?

 Kyllä voi! Otamme halutessanne lainsallimien alamittojen puitteissa ruokakalat mukaan. Kala on tosi terveellistä ja hyvää ravintoa. Muistathan sen, että välimittojen osalta on olemassa suosituksia Kuhalle, Ahvenelle sekä Hauelle. Opas käsittelee kalat reissun lopuksi fileiksi mukaan halutessanne.

4. Saako reissun aikana nauttia alkoholia?

 Saa, kohtuuden rajoissa. Muista, että kalastuskokemuksesta tulee ikimuistoinen, jos jätämme pullot rantaan!

5. Miten ja mitä lähdemme kalastamaan?

 Suosituin kalastusmuoto vesillä on jigikalastus, mutta kokemattomalle ryhmälle suosittelemme myös perinteistä hauen heittokalastusta rantojen läheisyydessä. Valitsemme yhdessä kuitenkin ennen reissuun lähtöä parhaimman mahdollisen kalastustyylin vallitsevalle vuodenajalle sekä ryhmän aiempi kalastuskokemus huomioiden. Mutta älä huoli, kalastusopas pitää huolen siitä, että päivä kulkee ja kalaa tulisi samalla lajista uutta oppien!

6. Millainen kalusto teillä on?

✓ Pääoppaan (Teemu Hiltunen) veneenä toimii 6,05m Bella 600R, joka on varusteltu viimeisen päälle heittokalastusta varten. Apuoppailla on jokaisella vuokraveneeksi katsastetut n. 6-metriset veneet max. 5 asiakkaalle hyvilllä kaikuluotaimilla ja keulamoottorilla. Heillä on myös pätevyydet liikennöidä niitä unohtamatta vankkaa osaamista kalastusopastuksesta.

7. Paljonko kalastus maksaa?

 Tuotteet hintoineen sijaitsevat valikossa ”Kalastusmatkat”. Saatte myös yritykseltä nopeasti tarjouspyynnöllä hinnan, kun ilmoitatte osallistujamäärän, ajankohdan, keston,sijainnin sekä yhteystietonne. Tarjouspyyntö on helppo lähettää vaikkapa sähköpostiin: teemu.hiltunen@lohimaa.fi ja saatte nopeasti vastauksen.

8. Onko vesillä turvallista?

 Kyllä on. Ammattitaitoinen opas pitää huolen osaltaan turvallisuudesta sekä myös veneet ovat asianmukaisesti vuokravenekatsastettu ja sisältävät vaaditut turvallisuusvälineet. Veneet myös huolletaan sekä ovat aina tankattuina juuri teitä varten. Veneissä on myös asianmukaiset paukku- tai pelastusliivit jokaiselle veneessäolijalle kokoon katsomatta.

Hyväksy
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja