Metsästys & Kalastus VILPOLA, UUTUUS 2021!!

UUTUUS kaudelle 2021!!

Lohimaa Fishing Services alkaa toteuttamaan myös metsästyspalveluita asiakasryhmille vuoden alusta alkaen yhteistyössä Erähevosen kanssa. Käytettävissämme meillä on oma kosteikko kodalla (sorsa,kyyhky,teeri,jänis), erillinen riistapelto (kyyhky) sekä omaa majoitustilaa mm. 500m² kalaisan Niiniveden rannalla, tunnin ajomatkan päästä Kuopiosta. Metsästys ja kalastus mahdollisuudet pystytään toteuttamaan kätevästi myös täältä operoiden.

Kosteikko sopii hyvin 9-13 henkilön ryhmille mutta palvelemme mielellämme myös pienempiäkin ryhmiä. Kosteikolta löytyy uusi kota, jossa järjestämme tulet ja esimerkiksi keittolounaan asiakkaillemme, sekä tarpeen vaatiessa uusi ja siisti puu-cee.

Kosteikko sijaitsee aivan vesilintujen muuttoreitin varrella. Se tarjoaa hyvin monipuolliset mahdollisuudet erilaiseen metsästykseen mutta parhaiten kosteikolta tavoitat metsästysaikaan heinäsorsia, taveja ja kyyhkyjä. Muista lajeista kosteikolla vierailee teeri, metsäjänis ja rusakko. Kosteikolla on jatkuva ruokinta, joka mahdollistaa saalisvarmat metsästysretket.

Kosteikkonäkymää.

Mikä olisi eksoottisempaa esimerkiksi, kuin jäniksen kyttäys kuutamoa vasten hiljaisuuden vallitessa passipaikalla, tai samalla metsästää kyyhkyjä pitkin päivää, kun sorsat tulevat iltalennolle? Kosteikolle laskeutuu hyvin usein myös teeriä, jotka antavat mahdollisuuden myös sorsanmetsästyksen ohessa monipuolisempaan jahtiin.

Kyyhkynmetsästykseen kosteikko sopii myös erinomaisesti viereisten peltojen ansiosta, riistapellon lisäksi!

Muuttolintuja laskeutuu kosteikolle jopa hyvin myöhään syksyllä, joka mahdollistaa pienryhmille laadukkaan jahtitapahtuman, kun muualla alkaa olla hiljaisempaa. Tämä on hyvin eksklusiivinen tuote, joka on aloituksen jälkeen saatavissa pitkin syksyä!

Hinnasto kosteikolle: (sorsastus + kyyhky 9-13hlö) Sorsastustuotteet hinnastossa sisältävät aina keittolounaan, kahvit ja jälkiruoan ryhmälle. Lisäksi ryhmä pääsee ampumaan samanaikaisesti kyyhkyjä ja päivä suunnitellaan ryhmän tarpeet huomioiden niin, että siitä saadaan aina irti paras mahdollinen elämys.

20.8 Aloitus *MYYTY*

28.8 / 9-13 henkilöä 2000€

4.9 / 9-13 henkilöä 1900€

11.9 / 9-13 henkilöä 1800€

Hinnasto riistapellolle,kyyhky: max. 15hlö, sisältää aamujahdin + päiväjahdin riistapellolla

10.8 *MYYTY*

14.8 500€

21.8 480€

27.8 460€

3.9 440€

Kysy rohkeasti myös muita päivä, ohessa vain esimerkkejä hintoineen! Esimerkiksi pienryhmille saatavissa myös tuotteita. Soita: 0505904313

Kauttamme tapahtuvat metsästystuotteet sisältävät aina ryhmän tarpeiden mukaan oppaiden ja jopa kahden koiran käytön, passipaikkojen ja kohteen esittelyn, ja kaikinpuolin täyden ja loppuun asti tarkkaan mietityn ja testatun elämyksen. Metsästystapahtuma on aina järjestetty tapahtuma. Siksi yritystoiminnalla on vakuutus normaalin metsästysvakuutuksen lisäksi. Takaamme turvallisuuden, rennon yhdessäolon ja korkean palvelualttiuden ryhmälle.

Räätälöimme erikseen myös pienryhmille oman metsästystapahtuman kosteikollamme tai riistapellolla, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KYSY! Ryhmän koko voi olla myös pienempi, esimerkiksi 4-henkilöä, joka mahtuu hyvin myös majoittumaan Rautalammin alamökkiin. http://lohimaafishing.com/majoitus/

Järvikalastus veneellä & kalastusoppailla

Operoimme Niinivedellä kahdella heittokalastukseen varustellulla avoveneellä. Kalastusoppaamme ansiosta päivän sujuvuus on taattu, ja he tietävät myös parhaat ottipaikat niin Ahvenen, Kuhan tai Hauen osalta.

Järvipäivään kuuluu:

✓ Veneen ja kalastusoppaan käytön sovitusti

✓ Mukavat paukku- tai pelastusliivit ryhmälle

✓ Matkalla käytetyn polttoaineen

✓ Lainmukaiset vakuutukset (vene, vastuu-ja tapaturma, ei korvaa asiakkaan henkilökohtaisia välineitä kuten silmälasit tai puhelin.)

✓ Saalis käsiteltynä mukaan kotiinviemisiksi

Kesän 2021 hinnasto, järvikalastus:

Majoituksen yhteydessä = 600€ sis. 10% alv / vene. Sopiva asiakasmäärä: 4-5hlö. Kesto 7-8 tuntia. Suosituksemme: 8-10 hlö & 2-venettä.

Järvikalastus 7-8 tuntia = 725€ sis. 10% alv erikseen tilattuna.

Kysy myös lyhyempiä päiviä, saatavilla sesongin mukaan!

Majoituksemme sijaitsee Niiniveden rannalla, hulppeassa Alppilan kalastus ja metsästys- Lodgessa. Lodgen varaaminen koko ryhmälle on sikäli järkevää, että majoitukseen mahtuu kerralla jopa 10 henkilöä, eli esimerkiksi ’2 veneellistä’.

Hinnasto majoitukseen:

500€ / koko Lodgen käyttö / 1vrk. Pidemmät ajat, kysy tarjous!

Aamupala, jolla näläkä lähtee: 15€ / hlö

Liinavaatteet: 12€ / hlö

Paljun vuokraus ryhmän käyttöön: 100€.

Loppusiivous: 150€ / ryhmä tarpeen vaatiessa.

Sijainti:

Kuopiosta Vilpolaan = tunnin ajomatka / 79km. Jyväskylästä1h45min / 120km. Helsingistä 375km / 4h30min.

Yhteystiedot:

Teemu Hiltunen: p. 0407746308 ja teemu.hiltunen@lohimaa.fi SEKÄ

Petri Huttunen p. 0505904313 ja erahevonen@gmail.com

Laita meille viestiä:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Hyväksy
  Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaa ja sisällön mukauttamista varten. Lisätietoja